Wie zijn wij

Maak kennis met ons team

Naast onze 16 medewerkers zijn er ruim 30 vrijwilligers en 7 stagiairs actief én onmisbaar voor Welzijn Bommelerwaard; ons gehele bestuur (5 personen), vrijwillige ouderenadviseurs voor preventieve huisbezoeken (5 personen), vrijwilligers die zich inzetten voor bezoek en ondersteuning in en rondom huis (13 personen), vrijwilligers voor vervoer en begeleiding naar medische instanties (2 personen) en de vrijwilligers die hulp bieden bij kleine -computer- klussen of in de tuin (5 personen). Daarnaast is er een vrijwilliger als sleutelpersoon gezondheidszorg en nieuwkomers aan Welzijn Bommelerwaard verbonden. De stagiairs doen ervaring op binnen onze organisatie, bij zowel het team Spel& als team Welzijn (dat zijn er dit jaar 7 in totaal). Onze medewerkers stellen zich hieronder aan u voor:

Bram van Geffen

‘Sinds 2017 werk ik met veel plezier als buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard. Mensen aan het bewegen krijgen, het gevarieerde werk en de verschillende doelgroepen zorgen ervoor dat ik mijn werk met veel passie kan uitvoeren.’

Mariella van Heck

Als mantelzorgconsulente probeer ik de draagkracht van mantelzorgers te vergroten en waar mogelijk de draaglast te verkleinen, zodat iemand weer voldoende energie heeft om door te gaan. Als buurtcultuurcoach mag ik activiteiten organiseren op het gebied van kunst en cultuur voor kwetsbare doelgroepen, daarbij staat ontmoeting centraal!

Christel Molenschot

‘Sinds januari 2019 werk ik als financieel medewerker bij Welzijn Bommelerwaard, en ben daarmee het aanspreekpunt geworden voor mijn collega’s en het bestuur voor alle financiële en personele vraagtukken.’

Fenna Vogelsang

Ik creëer graag mogelijkheden. Wil je ontmoeten? Gezellig samen zijn? Met een lekkere kop koffie, een spel of een fijn praatje? Zodat je je gehoord voelt, ergens bij hoort of zelf kan bijdragen aan…?Ook met ideeën van jou denk ik graag mee als Sociaal makelaar.

Bas van der Sluijs

‘Ik ben super trots om directeur te zijn van dit enthousiaste en betrokken team! Ik zie iedere dag dat ons werk zinvol is en dat collega’s zichzelf uitdagen maximaal bij te dragen aan het welzijn van de inwoners van de Bommelerwaard.’

Heidi van Heumen

‘Ik werk als ouderenadviseur en trajectbegeleidster sociale activering bij Welzijn Bommelerwaard. Mijn werk is ontzettend leuk door de persoonlijke gesprekken die ik met mensen heb. Hier werken betekent denken vanuit mogelijkheden en niet vanuit moeilijkheden. Daardoor kunnen mensen zelf passende beslissingen nemen en naar eigen tevredenheid blijven deel nemen aan de maatschappij.’

Evelien Baudoin

‘Ik ben in Zaltbommel de cultuurcoach van Welzijn Bommelerwaard. Ik bemiddel tussen de 17 basisscholen en de cultuuraanbieders. Met als resultaat kinderen die kennismaken met muziek, beeldende kunst, dans, toneel, etc. Daar word ik blij van!’

Ilse van Eldijk

‘Mijn werkdag als sociaal makelaar is compleet wanneer inwoners uit de Bommelerwaard zich verbonden, betrokken en thuis voelen in hun eigen leefomgeving. Samen komen we verder!'

Daan Smits

‘Mijn werk als buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard is elke week anders en uitdagend, met verschillende doelgroepen en gevarieerde sportieve activiteiten!’

Jacomien de Bruin

‘Mijn werk als ouderenadviseur is nog iedere dag afwisselend en uitdagend. Luisteren naar het verhaal van ouderen, hen informeren over onderwerpen die er toe doen en samen met ouderenorganisaties zorgen dat ouderen elkaar kunnen blijven ontmoeten.’

Barbara vd Meer

‘Welzijn betekent voor mij onder andere dat mensen lichtpuntjes hebben om naar uit te kijken. Ik ben blij dat ik daar als consulent vrijwillige hulpverlening & mantelzorg aan kan bijdragen.’

Marloes van der Aa

‘Plezier heb ik iedere dag tijdens mijn werk als buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard, door het belang van bewegen over te mogen brengen op alle enthousiaste kinderen in de gemeente Zaltbommel. Dit geeft mij energie.’

Mark Cooijmans

'Ik ben buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard. Ik geniet als ik mensen zie bewegen met een glimlach. Met deze afwisselende functie hoop ik het plezier dat ik in bewegen heb over te brengen op anderen.'

Patricia de Geus

‘Ik werk bij Welzijn Bommelerwaard als buurtsportcoach. Door aanbieders te versterken en kinderen weer meer en beter te laten bewegen hoop ik er voor te zorgen dat mensen blijven sporten, ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving.’

Nick Linnenbank

‘Ik ben vanaf januari 2019 werkzaam als buurtsportcoach in de Bommelerwaard. Doordat ik als buurtsportcoach met alle doelgroepen te maken heb, is het lekker afwisselend en daardoor hou ik altijd plezier in mijn werk.’

Ingeborg Verweij

‘”Omzien naar elkaar” vind ik belangrijk en kan ik in mijn werk goed kwijt. Als vrijwilligersconsulent breng ik mensen en organisaties samen. Voor Warm Welkom omring ik me met nieuwe gezichten en andere culturen die mijn blik elke keer weer verruimen.’
Scroll naar top