Wie zijn wij

Maak kennis met ons team

Naast onze 23 medewerkers zijn er ruim 40 vrijwilligers en 7 stagiairs actief én onmisbaar voor Welzijn Bommelerwaard: ons gehele bestuur, vrijwillige ouderenadviseurs voor preventieve huisbezoeken, vrijwilligers die zich inzetten voor bezoek en ondersteuning in en rondom huis, vrijwilligers voor vervoer en begeleiding naar medische instanties en de vrijwilligers die hulp bieden bij kleine -computer- klussen of in de tuin. Daarnaast zijn er vrijwilligers voor nieuwkomers aan ons verbonden. De stagiairs doen ervaring op binnen onze organisatie, bij zowel het team Spel& als team Welzijn. Graag onderdeel worden van ons team? Kijk onderaan deze pagina voor onze vacatures.

Onze medewerkers stellen zich hieronder aan u voor:

Bas van der Sluijs

Met mijn werk als buursportcoach bij Welzijn Bommelerwaard kan ik mijn passie voor sport en bewegen delen met anderen!Elke week is weer anders en dat geeft mij veel energie!

Mark Cooijmans

'Ik ben buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard. Ik geniet als ik mensen zie bewegen met een glimlach. Met deze afwisselende functie hoop ik het plezier dat ik in bewegen heb over te brengen op anderen.'

Christel Molenschot

‘Sinds januari 2019 werk ik als financieel medewerker bij Welzijn Bommelerwaard, en ben daarmee het aanspreekpunt geworden voor mijn collega’s en het bestuur voor alle financiële en personele vraagtukken.’

Fenna Vogelsang

Ik creëer graag mogelijkheden. Wil je ontmoeten? Gezellig samen zijn? Met een lekkere kop koffie, een spel of een fijn praatje? Zodat je je gehoord voelt, ergens bij hoort of zelf kan bijdragen aan…?Ook met ideeën van jou denk ik graag mee als Sociaal makelaar.

Tjeerd van den Heuvel

‘Ik ben buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard. Ik geniet er van als mensen op een leuke, fijne en uitdagende manier sporten en bewegen mogen beleven. Met de afwisseling in deze functie hoop ik mijn plezier en energie in het bewegen op anderen over te brengen.’

Evelien Baudoin

‘Ik ben in Zaltbommel de cultuurcoach van Welzijn Bommelerwaard. Ik bemiddel tussen de 17 basisscholen en de cultuuraanbieders. Met als resultaat kinderen die kennismaken met muziek, beeldende kunst, dans, toneel, etc. Daar word ik blij van!’

Heidi van Heumen

‘Ik werk als ouderenadviseur en trajectbegeleidster sociale activering bij Welzijn Bommelerwaard. Mijn werk is ontzettend leuk door de persoonlijke gesprekken die ik met mensen heb. Hier werken betekent denken vanuit mogelijkheden en niet vanuit moeilijkheden. Daardoor kunnen mensen zelf passende beslissingen nemen en naar eigen tevredenheid blijven deel nemen aan de maatschappij.’

Ilse van Eldijk

‘Mijn werkdag als sociaal makelaar is compleet wanneer inwoners uit de Bommelerwaard zich verbonden, betrokken en thuis voelen in hun eigen leefomgeving. Samen komen we verder!'

Meike van Wordragen

Sinds april 2023 ben ik werkzaam als Welzijnsmedewerker bij Welzijn Bommelerwaard. De diversiteit aan vragen die wij binnen krijgen geeft mij energie. Het is fijn om een bijdrage te leveren aan het welzijn van een ander. Het geeft een boost wanneer het gelukt is een match te vinden tussen een hulpvrager en een vrijwilliger!

Ingeborg Verweij

‘”Omzien naar elkaar” vind ik belangrijk en kan ik in mijn werk goed kwijt. Als vrijwilligersconsulent breng ik mensen en organisaties samen.’

Erica van Muyden

'Sinds september 2022 werk ik als activiteitenbegeleider bij Welzijn Bommelerwaard. Ik word heel enthousiast als ik mensen een fijne dagbesteding kan bieden, hen de mogelijkheid geef om andere mensen te ontmoeten en samen mooie momenten te creëren. U komt mij met name tegen bij 'Ons Plekje' in het Gelre's End in Hedel.'

Barbara van der Meer

‘Als welzijnsorganisatie dragen we een stukje bij aan hoe iemand zich voelt op persoonlijk, sociaal en fysiek vlak. Door mijn werk kan ik -samen met al mijn collega’s- daadwerkelijk iets betekenen voor de inwoners in de Bommelerwaard.’

Directeur

Vacant
Binnenkort volgt de vacature voor Directeur, houd onze site in de gaten.

Nick Linnenbank

‘Ik ben vanaf januari 2019 werkzaam als buurtsportcoach in de Bommelerwaard. Doordat ik als buurtsportcoach met alle doelgroepen te maken heb, is het lekker afwisselend en daardoor hou ik altijd plezier in mijn werk.’

Patricia de Geus

‘Ik werk bij Welzijn Bommelerwaard als buurtsportcoach. Door aanbieders te versterken en kinderen weer meer en beter te laten bewegen hoop ik er voor te zorgen dat mensen blijven sporten, ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving.’

Tess van der Zalm

'Achter de schermen ondersteun ik de vrijwilligersvacaturebank. Zo kan ik mijn steentje bijdragen voor de inwoners van de Bommelerwaard.'

Swen Weusthof

'Ik ben sinds 2024 buursportcoach van Welzijn Bommelerwaard. Door mijn visie op sport en bewegen over te kunnen brengen op verschillende doelgroepen, heb ik veel variatie in mijn werk. Dit zorgt er voor dat ik altijd plezier heb in hetgeen wat ik doe!

Jolanda Kregting

'Van dichtbij heb ik gezien hoe belangrijk het is dat mensen met een hulpvraag goede begeleiding en het begrip krijgen die zij verdienen. Graag lever ik mijn bijdrage aan het ondersteunen van de inwoners van de Bommelerwaard.'

Alicia van Honk

'Als buurtsportcoach vind ik het heerlijk om mensen en kinderen te verbinden en te ontmoeten door middel van sport. Daarnaast geniet ik ervan als ik mensen iets nieuws kan leren en weer naar huis kan sturen met een lach op het gezicht.'

Mariëlla van Heck

Als mantelzorgconsulente probeer ik de draagkracht van mantelzorgers te vergroten en waar mogelijk de draaglast te verkleinen, zodat iemand weer voldoende energie heeft om door te gaan. Als buurtcultuurcoach mag ik activiteiten organiseren op het gebied van kunst en cultuur voor kwetsbare doelgroepen, daarbij staat ontmoeting centraal!

Marloes van der Aa

‘Plezier heb ik iedere dag tijdens mijn werk als buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard, door het belang van bewegen over te mogen brengen op alle enthousiaste kinderen in de gemeente Zaltbommel. Dit geeft mij energie.’

Corinda Wijgerse

'Iedereen heeft iets te bieden, te geven en heeft ideeën! Daar haak ik als sociaal makelaar graag op aan, mocht je hierbij hulp nodig hebben. Mijn persoonlijk motto is IK WIL HET, IK DOE HET en IK KAN HET, maar wel graag met elkaar! Samen kunnen we het!'

Lizelotte Boereboom

'Bij Welzijn Bommelerwaard werk ik als buurtsportcoach en cultuurcoach. Hierin breng ik cultuur en beweging naar de scholen met mijn (dans)lessen. Met als resultaat blije, enthousiaste kinderen die op een spelende manier kennis maken met dans en andere kunstvormen.'

Ilona

'“Met aandacht er voor elkaar zijn” is wat waarde geeft aan mijn werk. Als welzijnsconsulent hoop ik mensen in de Bommelerwaard dichter bij elkaar te brengen.'

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: Welzijnsconsulent Mantelzorg

Maak jij het verschil voor mantelzorgers in de Bommelerwaard? We zijn op zoek naar een welzijnsconsulent met aandachtsgebied mantelzorg. Maak je gemakkelijk contact? En heb je zin om deze functie (nog) verder te ontwikkelen?
Lees verder

Vacature: Docent LO / Buurtsportcoach

Ben jij de energieke en gedreven gymdocent die ons Spel& team wil versterken? Heb je een passie voor het lesgeven aan kinderen in het basisonderwijs en lijkt het je geweldig om ook andere doelgroepen te inspireren? Wij zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s voor het aankomend schooljaar.
Lees verder

Open Sollicitatie

Heb je belangstelling om bij ons te komen werken, en zie je geen passende vacature bij jouw profiel? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatiebrief en CV.
Neem contact op

Visie

Wij zijn er voor de samenredzaamheid en de zelfredzaamheid van de inwoners van de Bommelerwaard. Onze visie is om positieve verandering te brengen in levens van onze medemensen. Dit realiseren we door waardevolle verbindingen tot stand te brengen, oprechte betrokkenheid te tonen en te inspireren tot actie. Zo dragen we bij aan een wereld waarin we samen verder komen.

Missie

Wij geloven in sterke buurten en goede relaties, omdat deze een positieve invloed hebben op ieders leven. Dat doen we door de inwoners van de Bommelerwaard op een laagdrempelige manier te ondersteunen bij het opbouwen van stevige gemeenschappen en ervoor te zorgen dat ze zich gehoord voelen en hun plek kunnen vinden. Wij doen dit vooral samen. Samen met inwoners, vrijwilligers en partners ontwikkelen we oplossingen en brengen we mensen dichter bij elkaar. We zetten onze kennis en ervaring in op sociaal, maatschappelijk, cultureel en sportief vlak, met als doel een Bommelerwaard te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt.

Scroll naar boven