Wie zijn wij

Maak kennis met ons team

Naast onze 23 medewerkers zijn er ruim 40 vrijwilligers en 7 stagiairs actief én onmisbaar voor Welzijn Bommelerwaard: ons gehele bestuur, vrijwillige ouderenadviseurs voor preventieve huisbezoeken, vrijwilligers die zich inzetten voor bezoek en ondersteuning in en rondom huis, vrijwilligers voor vervoer en begeleiding naar medische instanties en de vrijwilligers die hulp bieden bij kleine -computer- klussen of in de tuin. Daarnaast zijn er vrijwilligers voor nieuwkomers aan ons verbonden. De stagiairs doen ervaring op binnen onze organisatie, bij zowel het team Spel& als team Welzijn. Graag onderdeel worden van ons team? Kijk onderaan deze pagina voor onze vacatures.

Onze medewerkers stellen zich hieronder aan u voor:

Bas van der Sluijs

Met mijn werk als buursportcoach bij Welzijn Bommelerwaard kan ik mijn passie voor sport en bewegen delen met anderen!Elke week is weer anders en dat geeft mij veel energie!

Mariella van Heck

Als mantelzorgconsulente probeer ik de draagkracht van mantelzorgers te vergroten en waar mogelijk de draaglast te verkleinen, zodat iemand weer voldoende energie heeft om door te gaan. Als buurtcultuurcoach mag ik activiteiten organiseren op het gebied van kunst en cultuur voor kwetsbare doelgroepen, daarbij staat ontmoeting centraal!

Christel Molenschot

‘Sinds januari 2019 werk ik als financieel medewerker bij Welzijn Bommelerwaard, en ben daarmee het aanspreekpunt geworden voor mijn collega’s en het bestuur voor alle financiële en personele vraagtukken.’

Fenna Vogelsang

Ik creëer graag mogelijkheden. Wil je ontmoeten? Gezellig samen zijn? Met een lekkere kop koffie, een spel of een fijn praatje? Zodat je je gehoord voelt, ergens bij hoort of zelf kan bijdragen aan…?Ook met ideeën van jou denk ik graag mee als Sociaal makelaar.

Gretha den Elzen

Enthousiast word ik van samenwerken met collega’s, inwoners en netwerkpartners om met elkaar de verbinding aan te gaan en onderhouden. Het is fijn om de inwoner zo goed mogelijk de weg te wijzen en ondersteuning te bieden waar de behoefte ligt, in een wereld van mogelijkheden passend bij hun manier van leven. Dit zowel uit mijn rol als coördinator adviespleinen als ouderenadviseur.

Ilse van Eldijk

‘Mijn werkdag als sociaal makelaar is compleet wanneer inwoners uit de Bommelerwaard zich verbonden, betrokken en thuis voelen in hun eigen leefomgeving. Samen komen we verder!'

Evelien Baudoin

‘Ik ben in Zaltbommel de cultuurcoach van Welzijn Bommelerwaard. Ik bemiddel tussen de 17 basisscholen en de cultuuraanbieders. Met als resultaat kinderen die kennismaken met muziek, beeldende kunst, dans, toneel, etc. Daar word ik blij van!’

Heidi van Heumen

‘Ik werk als ouderenadviseur en trajectbegeleidster sociale activering bij Welzijn Bommelerwaard. Mijn werk is ontzettend leuk door de persoonlijke gesprekken die ik met mensen heb. Hier werken betekent denken vanuit mogelijkheden en niet vanuit moeilijkheden. Daardoor kunnen mensen zelf passende beslissingen nemen en naar eigen tevredenheid blijven deel nemen aan de maatschappij.’

Meike van Wordragen

Sinds april 2023 ben ik werkzaam als Welzijnsmedewerker bij Welzijn Bommelerwaard. De diversiteit aan vragen die wij binnen krijgen geeft mij energie. Het is fijn om een bijdrage te leveren aan het welzijn van een ander. Het geeft een boost wanneer het gelukt is een match te vinden tussen een hulpvrager en een vrijwilliger!

Erica van Muyden

"Sinds september 2022 werk ik als activiteitenbegeleider bij Welzijn Bommelerwaard. Ik word heel enthousiast als ik mensen een fijne dagbesteding kan bieden, hen de mogelijkheid geef om andere mensen te ontmoeten en samen mooie momenten te creëren. U komt mij met name tegen bij 'Ons Plekje' in het Gelre's End in Hedel".

Ingeborg Verweij

‘”Omzien naar elkaar” vind ik belangrijk en kan ik in mijn werk goed kwijt. Als vrijwilligersconsulent breng ik mensen en organisaties samen. Voor Warm Welkom omring ik me met nieuwe gezichten en andere culturen die mijn blik elke keer weer verruimen.’

Barbara van der Meer

‘Als welzijnsorganisatie dragen we een stukje bij aan hoe iemand zich voelt op persoonlijk, sociaal en fysiek vlak. Door mijn werk kan ik -samen met al mijn collega’s- daadwerkelijk iets betekenen voor de inwoners in de Bommelerwaard.’

Nelian Smit

Directeur
"Hier wordt samengewerkt met én voor elkaar om ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Met bevlogen professionals betekenisvol werk verrichten voor onze samenleving. Daar krijg ik energie van".

Nick Linnenbank

‘Ik ben vanaf januari 2019 werkzaam als buurtsportcoach in de Bommelerwaard. Doordat ik als buurtsportcoach met alle doelgroepen te maken heb, is het lekker afwisselend en daardoor hou ik altijd plezier in mijn werk.’

Patricia de Geus

‘Ik werk bij Welzijn Bommelerwaard als buurtsportcoach. Door aanbieders te versterken en kinderen weer meer en beter te laten bewegen hoop ik er voor te zorgen dat mensen blijven sporten, ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving.’

Tess van der Zalm

Achter de schermen ondersteun ik de vacaturebank en Wet Inburgering. Zo kan ik mijn steentje bijdragen voor de inwoners van de Bommelerwaard.

Marloes van der Aa

‘Plezier heb ik iedere dag tijdens mijn werk als buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard, door het belang van bewegen over te mogen brengen op alle enthousiaste kinderen in de gemeente Zaltbommel. Dit geeft mij energie.’

Jolanda Kregting

“Van dichtbij heb ik gezien hoe belangrijk het is dat mensen met een hulpvraag goede begeleiding en het begrip krijgen die zij verdienen. Graag lever ik mijn bijdrage aan het ondersteunen van de inwoners van de Bommelerwaard.”

Alicia van Honk

"Als buurtsportcoach vind ik het heerlijk om mensen en kinderen te verbinden en te ontmoeten door middel van sport. Daarnaast geniet ik ervan als ik mensen iets nieuws kan leren en weer naar huis kan sturen met een lach op het gezicht".

Mark Cooijmans

'Ik ben buurtsportcoach bij Welzijn Bommelerwaard. Ik geniet als ik mensen zie bewegen met een glimlach. Met deze afwisselende functie hoop ik het plezier dat ik in bewegen heb over te brengen op anderen.'

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: Sociaal Makelaar

ca. 0,6 fte tot 1,0 fte
Ben jij de energieke en gedreven Sociaal Makelaar met hart voor de buurt? In deze veelzijdige rol ben je het kloppende hart van de buurt. Jouw stem wordt gehoord en je vertegenwoordigt de buurt richting de gemeente.
Lees verder

Vacature: Secretaris

Op vrijwillige basis
Bent u die man of vrouw die graag een echte bijdrage aan de maatschappij wil leveren, die niet achter de geraniums wil zitten en alle kennis nog steeds graag in de praktijk brengt?Voor de vervanging van een vertrekkend bestuurslid zijn wij per direct op zoek naar een betrokken bestuurslid dat de rol van secretaris op zich wil nemen.
Lees verder

Vacature: Algemeen Bestuurslid

Op vrijwillige basis
Bent u ons nieuwe bestuurslid?Wegens beëindiging van de bestuurstermijnen zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden die met enthousiasme en betrokkenheid zich willen inzetten voor Welzijn Bommelerwaard (op vrijwillige basis).
Lees verder

Open Sollicitatie

Heb je belangstelling om bij ons te komen werken, en zie je geen passende vacature bij jouw profiel? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatiebrief en CV.
Neem contact op
Scroll naar boven