Wilma van de Pol

Coördinator activiteitencommissie BZC’14

Wilma zet zich al 25 jaar in voor de voetbalclub, voorheen v.v. Zuilichem en sinds de fusie,  BZC’14 dat staat voor Brakel Zuilichem Combinatie. De 14 staat voor de jeugd van beide voetbalverenigingen die in 2014 zijn samengevoegd.

Vol enthousiasme is Wilma coördinator van de activiteitencommissie. Hiervoor regelt ze onder andere ook de beschikbaarheid van de locatie(s) voor diverse andere activiteiten zoals Koningsdag en de sportdagen van Spel& van Welzijn Bommelerwaard.

Ook regelt zij, samen met Anne-Marije,  de facilitaire zaken voor de kantines, zoals de schoonmaak, de inkoop en alles wat daar verder bij komt kijken.

 

Wilma vindt alles leuk en zet zich graag in om mee te werken aan alles. De sfeer, contact met andere mensen, de gezelligheid met elkaar, iets betekenen voor de club, dat is waarvoor ze het doet. 

Enthousiasme en inzet tonen, daar gaat het om.

Soms is het voor de club best lastig om vrijwilligers te vinden voor bepaalde taken  zoals het vinden van trainers/leiders, barpersoneel, het ophalen van oud papier ….  Maar als het dan weer lukt, geeft dat een voldaan gevoel.

 

In coronatijd waren er geen activiteiten of voetbalwedstrijden. Dat was wel jammer natuurlijk. Maar die tijd werd benut om op te ruimen en her en der het een en ander op te knappen.

wil je meer weten over vrijwilligerswerk?

We bespreken graag de mogelijkheden!
Scroll naar top