Vacatures

Zoekopties wissen

Tip Buurtbemiddelaars gezocht

ElkWelzijn Buurtbemiddeling is op zoek naar vrijwilligers woonachtig in de gemeente Zaltbommel of Maasdriel die ons bemiddelaarsteam willen versterken in regio Rivierenland.

De essentie van buurtbemiddeling is dat vrijwillige bemiddelaars zich inzetten als onpartijdige begeleiders bij het zoeken naar oplossingen in burengeschillen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Taalvrijwilliger in groep anderstaligen

Vindt u het leuk om mensen uit andere culturen te ontmoeten? En om ze te helpen met het leren van de Nederlandse taal? Voor verschillende groepen in Kerkdriel zoeken wij een vrijwilliger. Ook als u 1 dagdeel kunt. Het is dankbaar werk en het is ook gezellig in de groep. Vragen of interesse? Neem gerust contact op!

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Voorzitter KBO Maasdriel

Wij zoeken een enthousiaste persoon, die:
• Ervaring heeft op bestuurlijk vlak en affiniteit met ouderenwerk,
• Zich betrokken voelt bij belangenbehartiging en dienstverlening senioren 50+,
• Belangstelling heeft voor het Sociaal Domein gemeente Maasdriel

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Coordinator Kerkdriel (NPV)

Om deze hulpvragen te beantwoorden en te coördineren is de NPV dringend op zoek naar een
contactpersoon in Kerkdriel en/of omliggende dorpskernen.

Zomaar een aantal voorbeelden van hulpvragen zijn:
Wie wil mijn ouders begeleiden naar het ziekenhuis?
Wie wil er een stukje met mij wandelen?
Wie wil met mij meegaan om boodschappen te doen?
Wie wil oppassen bij onze hoogbejaarde ouders?
Wie wil er hulp bieden aan vluchtelingen?

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider zang- en dierenactiviteit

Samen met andere vrijwilligers op donderdagochtend de ene week de zangactiviteit begeleiden.
De even weken hebben we de dieren activiteit, waarbij bewoners de dieren kunnen knuffelen en aaien of gewoon genieten van de sfeer.
We zijn op zoek naar iemand die bij deze vereniging de vrijwilligers kan aansturen en het overzicht van de activiteit kan behouden.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip ontmoetingstuin Ammerzoden

De ontmoetingstuin voor het Zonnelied is een burgerinitiatief en wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers geheel zelfstandig begeleid en onderhouden.
Er worden veel activiteiten georganiseerd waar de bewoners van het dorp en Cello volop bij worden betrokken.De tuinwerkzaamheden worden onder andere uitgevoerd door verschillende vluchtelingen, en begeleid door een een enthousiaste groep vrijwilligers

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Vrijwillige rondleiders/publieksbegeleiders (m/v)

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar rondleiders/publieksbegeleiders.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip maatjes gezocht

Bijna iedereen vindt het fijn om er eens op uit te gaan, iets leuks te ondernemen of een activiteit te ondernemen. Van een kopje koffie drinken tot naar de film gaan, van door de uiterwaarden wandelen tot samen op de tablet werken. Hierbij geldt ook vaak: samen is leuker dan alleen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Laat je uitdagen bij Scouting Zaltbommel!

Wil jij met actieve jongeren aan de slag? Word dan begeleider bij de EXPLORERS, stoere jongens en meiden in de leeftijd 14 t/m 18. Kom vrijblijvend sfeerproeven, je bent van harte welkom!

SCOUTING daagt jeugdleden uit om spelenderwijs te leren en eigen talenten te ontwikkelen in een ongedwongen sfeer. Niet competitief, gewoon voor fun. Van kampvuur tot bosspel en van muziekquiz tot kookwedstrijd. En natuurlijk op kamp, de wereld verkennen. SCOUTING is elke week anders en leuk voor iedereen!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Driels Museum zoekt vrijwilligers

Het Driels Museum te Kerkdriel zoekt met spoed vrijwilligers.

Als vrijwilliger helpt u met diverse activiteiten. Dat kan zijn maandelijks aanwezig tijdens de openingstijden van het museum tot eens in het kwartaal ondersteunen bij een activiteit.

Lijkt het u leuk om samen met ons een belangrijke historische verzamelplek van Maasdriel en omgeving te ondersteunen dan nodigen we u graag uit voor een kopje koffie .

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Vrijwilligers Thuisadministratie Humanitas

We vragen enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning aan mensen bij het op orde brengen en het op orde houden van hun administratie.
Ook mensen in een uitkeringssituatie nodigen we uit te reageren. We vinden "ervaringsdeskundigen" van grote toegevoegde waarde.

Sector
Zorg en Welzijn

Get Aut! zoekt nieuwe begeleiders.

Het begeleiden van kinderen met een autisme spectrumstoornis bij stichting Get Aut!. Twee keer per maand organiseren wij op zaterdag een 'Get Aut! dag' voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een autisme spectrum stoornis. De ene zaterdag maken wij een uitje naar een pretpark, museum, dierentuin, zwembad of iets dergelijks. De andere zaterdag zijn wij op locatie. Er is ook een groep voor kinderen van 12 tot 18 jaar. Hiermee doen wij (vaak) kortere uitjes die wat stoerder zijn.

Sector
Overig

vrijwilliger met groene vingers

In Pand 9 in Zaltbommel is het een gezellige drukte. In dit grote gebouw, dat vroeger
een school was, zitten grote en kleine bedrijfjes, verenigingen, kunstenaars én Ziezzo.
Onze nieuwste plek om een leuke dag te hebben.
Buiten is er een tuin gecreëerd. Onze deelnemers zaaien en oogsten fruit en groenten. Er staan prachtige bloemen en bomen, én er is een klein terras. Deelnemers kunnen er even in de zon zitten om uit te rusten of een wandelingetje maken door het groen.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers Thuishulp Bommelerwaard

De Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) ziet om naar de medemens in de vorm van huisbezoeken, begeleiding en praktische hulp. Enkele voorbeelden: meegaan naar het ziekenhuis, een stukje met iemand wandelen, samen boodschappen doen en oppassen bij hoogbejaarde (dementerende) ouderen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje met technische affiniteit

‘Wie heeft er zin om samen met mij in mijn hobbyschuur, technisch bezig te zijn? Ruimte en gereedschap heb ik alleen het maatje mis ik’

Sector
Zorg en Welzijn

Buitendienstmedewerker

U beoordeelt of mensen geschikt zijn voor de hond of kat die zij hebben uitgezocht. U stelt kritische vragen en hebt het vermogen oplettend te zijn.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Chauffeur voor rondbrengen lesmaterialen naar scholen

Wil jij leuk contact te hebben met scholen in de Bommelerwaard? En heb je een auto tot je beschikking?
Word dan chauffeur bij het Bezoekerscentrum De Grote Rivieren in Heerewaarden.
Om de twee weken breng je de lesmaterialen weg en haal je ze weer op bij de school.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren