Braderie in Zaltbommel

Samen komen we verder!

Welzijn Bommelerwaard nodigt  bezoekers van de braderie (donderdag 16 augustus in Zaltbommel) uit om samen met het team een  groot kunstwerk  te maken. Tijdens het kleuren en verven hebben we dan de tijd om in gesprek te gaan en kunt u vragen stellen over  mantelzorg, bewegen, voorzieningen voor ouderen, vrijwilligerswerk, gezond leven  en alle andere  gebieden waar Welzijn Bommelerwaard verstand van heeft.

In onze kraam zullen kleine schilderpanelen liggen  die samen een geheel gaan vormen van 1 bij 3 meter. Dit schilderij willen we op gaan hangen in het kantoor van Welzijn Bommelerwaard in Kerkdriel. Daar missen we namelijk nog wat kleur en wat is er nou meer inspirerend  dan een schilderij dat gemaakt is door de inwoners van de Bommelerwaard!

 

Heeft u zin om alleen of samen met uw schilder- of tekenclub bij ons een stukje van het schilderij in te komen kleuren?   U bent van harte welkom bij onze kraam. Wanneer u er zeker van wil zijn dat we voldoende tijd en ruimte voor u hebben dan kunt u vooraf de tijd doorgeven waarop u wilt komen.

Naast het schilderwerk hebben we natuurlijk ook allerlei informatie voor u klaarliggen.

Ook zijn er leuke activiteiten in en rond de gele schoolbus, georganiseerd door onze collega’s van team Spel& die natuurlijk naast ons staan op de Braderie.

 

Welzijn Bommelerwaard is bereikbaar op telefoonnummer: 0418-634231

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken