Alzheimer café Bommelerwaard

Op donderdag 15 november 2018 wordt in Partycentrum De Weesboom, Voorstraat 17, 5324 AT Ammerzoden weer een avond van Alzheimer Café Bommelerwaard georganiseerd.

Thema:           Mantelzorger zijn van iemand met dementie. Wat betekent dat?

Mantelzorger zijn voor een partner of naaste met dementie is een veelomvattende taak. Het zorgen voor.. wordt meestal als vanzelfsprekend gezien en komt vaak neer op een persoon. Het regelen, zorgen, aanwezig zijn en activiteiten plannen is niet altijd gemakkelijk en verloopt ook niet “ zonder slag of stoot “. Dagelijks kunnen we voor meer of minder lastige situaties komen te staan. Deze knelpunten en dilemma’s willen we met elkaar bespreken.

Voor mantelzorgers is het belangrijk om emotionele en lichamelijke overbelasting te voorkomen alleen dan kun je zo lang mogelijk zorgen. Hierover ervaringen uitwisselen en tips ontvangen helpt om in balans te kunnen blijven. Op deze avond helpen onze gespreksleiders u hierin.

 Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom. De avond wordt afgesloten om 21.30 uur. Kom gerust kijken. De toegang is gratis.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met:
Marten Tel, geestelijk verzorger, T 073 611 9170
Eelke Visser, psycholoog, T 06 20207635

Mariëlla van Heck, mantelzorgconsulent, T 0418 634231