Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Vrijwilligersondersteuning nieuwkomers

We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor statushouders, die het traject aan begeleiding (bijna) afgesloten hebben bij vluchtelingenwerk.
Soms heb je iets langer de tijd nodig om je weg te vinden in onze samenleving.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige rondleiders/publieksbegeleiders (m/v)

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar rondleiders/publieksbegeleiders.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Met de mantelzorger in gesprek

Voor het te starten pilotproject Mantelzorgbezoeker zoekt Welzijn Bommelerwaard vrijwilligers om het gesprek aan te gaan met mantelzorgers.
Een informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 7 november van 11 tot 12 uur, op onderstaand adres. U kunt dan meer informatie krijgen over het project.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige maatjes gezocht voor jong en oud!

In toenemende mate wordt er een beroep gedaan op vrijwilligers om met hulpvragers (van jong tot oud), die in sociaal isolement verkeren, activiteiten te ondernemen (de zogenaamde maatjes-hulpvragen). Hierbij kunt u denken aan leuke dingen doen zoals naar de film gaan of bijvoorbeeld een tuincentrum of de markt bezoeken. Eventueel spelletjes doen of op de laptop/tablet werken kan ook.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Laat je uitdagen bij Scouting Zaltbommel!

Wil jij met actieve jongeren aan de slag? Word dan begeleider bij de EXPLORERS, stoere jongens en meiden in de leeftijd 14 t/m 18. Kom vrijblijvend sfeerproeven, je bent van harte welkom!

SCOUTING daagt jeugdleden uit om spelenderwijs te leren en eigen talenten te ontwikkelen in een ongedwongen sfeer. Niet competitief, gewoon voor fun. Van kampvuur tot bosspel en van muziekquiz tot kookwedstrijd. En natuurlijk op kamp, de wereld verkennen. SCOUTING is elke week anders en leuk voor iedereen!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Bezoekwerk Zonnebloem iets voor u?

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. We denken altijd in oplossingen en laten elke dag zien dat er zoveel meer kan dan je denkt! Wilt u hier ook een belangrijke rol in spelen? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger. Momenteel zoeken wij voor het bestuur in de regio Boschwaard een BESTUURSLID BEZOEKWERK.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilligers Thuisadministratie Humanitas

We vragen enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning aan mensen bij het op orde brengen en het op orde houden van hun administratie.
Ook mensen in een uitkeringssituatie nodigen we uit te reageren. We vinden "ervaringsdeskundigen" van grote toegevoegde waarde.

Sector
Zorg en Welzijn

Ben jij de coach die wij zoeken voor bijna-baantjes? (nr. 17-142)

Ben jij een coach in hart en nieren? Maak jij graag dromen waar? Wandel jij graag buiten gebaande paden? Wekelijks 2 uur per week inzetbaar? Stichting Bijzonder Gewoon is voor het project bijna-baantjes gewoon op zoek naar bijzondere begeleiders!
De begeleiders, echte Waarmakers, gaan samen met jongeren met een verstandelijke beperking op zoek naar hun dromen en vertalen deze naar ervaringen op de werkvloer.
Vacaturenummer 17-142

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers Humanitas Steun bij Verlies

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies: de dood van een geliefd persoon maar ook het verlies van gezondheid, werk, relatie of een innige wens, kan leiden tot groot verdriet en een rouwproces.

Vrijwilligers staan klaar hierbij een steuntje in de rug te bieden, niet als professionele hulpverlener, maar als medemens die dit werk doen vanuit hun persoonlijke betrokkenheid. Zij krijgen hiervoor begeleiding en gerichte trainingen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuursleden

Bestuurslid van Stichting Algemeen Dorpsbelang Hedel.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwillige gastvrouwen en -heren

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. . Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers.

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilligers coördinator

Museum Stadskasteel Zaltbommel zoekt per direct een een enthousiaste vrijwilligers coördinator.
Ons team bestaat uit 60 vrijwilligers die zich inzetten op het gebied van educatie, archivering, baliemedewerkers, medewerkers museumcafé, en exposities en evenementen.

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilliger(s) voor dagcentrum de Harmonika gezocht

Binnen dagcentrum de Harmonika zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met de begeleiding willen ondersteunen binnen de dagbesteding. Dagcentrum de Harmonika bevindt zich in Zaltbommel.

Wij zijn een onderdeel van 's Heeren Loo. Wij bieden zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hebben binnen de regio Rivierenland verschillende locaties rondom Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel en Dordrecht.

Sector
Zorg en Welzijn

Screener Voedselbank Bommelerwaard

Als screener van de Voedselbank doet u de intake en houdt u de situatie in de gaten van de gezinnen of personen die een voedselpakket ontvangen. Dit om te voorkomen dat er onnodig gebruik wordt gemaakt van deze voorziening.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Dierverzorger in de Ontmoetingstuin

Een grote wens van de medewerkers van de Ontmoetingstuin is het maken van een dierenweide. Het Zonnelied heeft momenteel 8 kippen die dagelijks gevoerd moeten worden en waarvoor 1 keer per week het hok schoon gemaakt moet worden.
Er is al 1 verzorger. Om het haalbaar en leuk te blijven houden zijn we op zoek naar 2 of 3 extra verzorgers, vooral voor in het weekend.

Sector
Zorg en Welzijn

Fiets en wandel vrijwilligers voor Nancy!!!

Ik ben Nancy en woon in woonvorm de Fontein in Aalst. Ivm meervoudige handicap zit ik in een rolstoel. Ik vind het heerlijk om na het warm eten een uurtje met mijn driewielfiets te fietsen. Ik heb epilepsie en een canule. Er kan altijd iets mis gaan met deze canule. Je moet mij dan helpen, omdat ik dat zelf niet kan. Als je dat niet eng vindt en je houdt van muziek en lekker een beetje gek doen, dan hoop ik dat je solliciteert. Ik kan zelf niet praten maar begrijp wel veel.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinman

Tuinman.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Formulierenbrigade in actie!

De formulierenbrigade kan versterking gebruiken vanwegen het toegenomen aantal vragen.
Het spreekuur wordt gehouden in de Brede School de Waluwe in Zaltbommel.

Sector
Hulpverlening