Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Genieten bij MHC Bommelerwaard

Voor de woensdagmiddag zijn wij op zoek naar een vriendelijke gastvrouw of -heer. U draagt er zorg voor dat alles in de kantine op rolletjes verloopt, van voldoende ranja tot een grote glimlach. Wees welkom in de kantine van MHC Bommelerwaard!

Sector
Sport en Recreatie

Tip Coordinator Kerkdriel (NPV)

Om deze hulpvragen te beantwoorden en te coördineren is de NPV dringend op zoek naar een
contactpersoon in Kerkdriel en/of omliggende dorpskernen.

Zomaar een aantal voorbeelden van hulpvragen zijn:
Wie wil mijn ouders begeleiden naar het ziekenhuis?
Wie wil er een stukje met mij wandelen?
Wie wil met mij meegaan om boodschappen te doen?
Wie wil oppassen bij onze hoogbejaarde ouders?
Wie wil er hulp bieden aan vluchtelingen?

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Geven van ondersteuning aan gezinnen die nieuw zijn in NL

Soms hebben gezinnen van nieuwkomers/statushouders iets langer de tijd nodig om hun weg te vinden in onze samenleving en de Bommelerwaard.
We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor gezinnen, die hun begeleidingstraject (bijna) hebben afgesloten hebben bij Vluchtelingenwerk en zich nog niet op eigen kracht kunnen redden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip ontmoetingstuin Ammerzoden

De ontmoetingstuin voor het Zonnelied is een burgerinitiatief en wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers geheel zelfstandig begeleid en onderhouden.
Er worden veel activiteiten georganiseerd waar de bewoners van het dorp en Cello volop bij worden betrokken.De tuinwerkzaamheden worden onder andere uitgevoerd door verschillende vluchtelingen, en begeleid door een een enthousiaste groep vrijwilligers

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Geven van ondersteuning aan mensen die nieuw zijn in NL

Soms heb je als nieuwkomer/statushouder iets langer de tijd nodig om je weg te vinden in onze samenleving en de Bommelerwaard.
We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor nieuwkomers/statushouders, die hun begeleidingstraject (bijna) hebben afgesloten hebben bij vluchtelingenwerk en zich nog niet op eigen kracht kunnen redden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige rondleiders/publieksbegeleiders (m/v)

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar rondleiders/publieksbegeleiders.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Vrijwillige maatjes gezocht

Bijna iedereen vindt het fijn om er eens op uit te gaan, iets leuks te ondernemen of een activiteit te ondernemen. Van een kopje koffie drinken tot naar de film gaan, van door de uiterwaarden wandelen tot samen op de tablet werken. Hierbij geldt ook vaak: samen is leuker dan alleen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastheer/vrouw (Bommelerwaard)

Bezoekers ontvangen en de kaartverkoop regelen van het Museum Stadskasteel. Verkoop van koffie/thee e.d. in het museumcafé.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Vrijwilligers Thuisadministratie Humanitas

We vragen enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning aan mensen bij het op orde brengen en het op orde houden van hun administratie.
Ook mensen in een uitkeringssituatie nodigen we uit te reageren. We vinden "ervaringsdeskundigen" van grote toegevoegde waarde.

Sector
Zorg en Welzijn

Voorzitter

De Voedselbank Bommelerwaard is per 1 april 2018 op zoek naar een voorzitter.

Sector
Hulpverlening

chauffeur leerlingenvervoer basisschool Nour kleine bus

Basisschool Nour, op islamitische grondslag, zoekt voor 8 leerlingen uit Zaltbommel en omgeving een enthousiaste chauffeur, die het leuk vindt om leerlingen van en naar onze school in den Bosch te rijden. Het gaat om vervoer van maandag t/m vrijdag!

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Hart&Vaatgroep zoekt......

De Hart&Vaatgroep heeft in de regio Bommelerwaard e.o. meerdere vacatures:
van ziekenhuiscoördinator tot depothouder, van vrijwilliger voor het organiseren en begeleiden van diverse evenementen en activiteiten tot mensen die vaardig zijn met de pen. Gastvrouwen/heren, bemensing van infostands of inschrijfbalie.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje voor mensen met een lichamelijke beperking

Ieder mens heeft behoefte aan contact met andere mensen. Niet iedereen kan dit even makkelijk zelf organiseren. Mensen dmet een lichamelijke beperking hebben hier soms ondersteuning bij nodig. U kunt het verschil maken voor deze mensen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje voor mensen die psychisch minder weerbaar zijn

Ieder mens heeft behoefte aan contact met andere mensen. Niet iedereen kan dit even makkelijk zelf organiseren. Mensen die (tijdelijk) psychisch minder weerbaar zijn hebben hier soms ondersteuning bij nodig. U kunt het verschil maken voor deze mensen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking

Ieder mens heeft behoefte aan contact met andere mensen. Niet iedereen kan dit even makkelijk zelf organiseren. Mensen met een (licht) verstandelijk beperking hebben hier soms ondersteuning bij nodig. U kunt het verschil maken voor deze mensen.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers Humanitas Steun bij Verlies

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies: de dood van een geliefd persoon maar ook het verlies van gezondheid, werk, relatie of een innige wens, kan leiden tot groot verdriet en een rouwproces.

Vrijwilligers staan klaar hierbij een steuntje in de rug te bieden, niet als professionele hulpverlener, maar als medemens die dit werk doen vanuit hun persoonlijke betrokkenheid. Zij krijgen hiervoor begeleiding en gerichte trainingen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers met groene vingers (m/v)

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.
Het groot onderhoud van de kasteeltuin wordt gedaan door een hoveniersbedrijf. Voor het klein tuinonderhoud zijn wij op zoek naar vrijwilligers met groene vingers.

Sector
Kunst en Cultuur