Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Genieten bij MHC Bommelerwaard

Voor de woensdagmiddag zijn wij op zoek naar een vriendelijke gastvrouw of -heer. U draagt er zorg voor dat alles in de kantine op rolletjes verloopt, van voldoende ranja tot een grote glimlach. Wees welkom in de kantine van MHC Bommelerwaard!

Sector
Sport en Recreatie

Tip Coordinator Kerkdriel (NPV)

Om deze hulpvragen te beantwoorden en te coördineren is de NPV dringend op zoek naar een
contactpersoon in Kerkdriel en/of omliggende dorpskernen.

Zomaar een aantal voorbeelden van hulpvragen zijn:
Wie wil mijn ouders begeleiden naar het ziekenhuis?
Wie wil er een stukje met mij wandelen?
Wie wil met mij meegaan om boodschappen te doen?
Wie wil oppassen bij onze hoogbejaarde ouders?
Wie wil er hulp bieden aan vluchtelingen?

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Geven van ondersteuning aan gezinnen die nieuw zijn in NL

Soms hebben gezinnen van nieuwkomers/statushouders iets langer de tijd nodig om hun weg te vinden in onze samenleving en de Bommelerwaard.
We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor gezinnen, die hun begeleidingstraject (bijna) hebben afgesloten hebben bij Vluchtelingenwerk en zich nog niet op eigen kracht kunnen redden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip ontmoetingstuin Ammerzoden

De ontmoetingstuin voor het Zonnelied is een burgerinitiatief en wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers geheel zelfstandig begeleid en onderhouden.
Er worden veel activiteiten georganiseerd waar de bewoners van het dorp en Cello volop bij worden betrokken.De tuinwerkzaamheden worden onder andere uitgevoerd door verschillende vluchtelingen, en begeleid door een een enthousiaste groep vrijwilligers

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Geven van ondersteuning aan mensen die nieuw zijn in NL

Soms heb je als nieuwkomer/statushouder iets langer de tijd nodig om je weg te vinden in onze samenleving en de Bommelerwaard.
We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor nieuwkomers/statushouders, die hun begeleidingstraject (bijna) hebben afgesloten hebben bij vluchtelingenwerk en zich nog niet op eigen kracht kunnen redden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige rondleiders/publieksbegeleiders (m/v)

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar rondleiders/publieksbegeleiders.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip maatjes gezocht

Bijna iedereen vindt het fijn om er eens op uit te gaan, iets leuks te ondernemen of een activiteit te ondernemen. Van een kopje koffie drinken tot naar de film gaan, van door de uiterwaarden wandelen tot samen op de tablet werken. Hierbij geldt ook vaak: samen is leuker dan alleen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Laat je uitdagen bij Scouting Zaltbommel!

Wil jij met actieve jongeren aan de slag? Word dan begeleider bij de EXPLORERS, stoere jongens en meiden in de leeftijd 14 t/m 18. Kom vrijblijvend sfeerproeven, je bent van harte welkom!

SCOUTING daagt jeugdleden uit om spelenderwijs te leren en eigen talenten te ontwikkelen in een ongedwongen sfeer. Niet competitief, gewoon voor fun. Van kampvuur tot bosspel en van muziekquiz tot kookwedstrijd. En natuurlijk op kamp, de wereld verkennen. SCOUTING is elke week anders en leuk voor iedereen!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Gastheer/vrouw (Bommelerwaard)

Bezoekers ontvangen en de kaartverkoop regelen van het Museum Stadskasteel. Verkoop van koffie/thee e.d. in het museumcafé.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Vrijwilligers Thuisadministratie Humanitas

We vragen enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning aan mensen bij het op orde brengen en het op orde houden van hun administratie.
Ook mensen in een uitkeringssituatie nodigen we uit te reageren. We vinden "ervaringsdeskundigen" van grote toegevoegde waarde.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger voor praktijkafdeling van het Cambium College - locatie De Waard

Voor onze profielafdelingen BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) en PIE (Produceren, Installeren en Energie) zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Heb je een technische achtergrond en vind je het leuk om met jongeren (12-17 jaar) om te gaan, dan is mogelijk deze vrijwilligerstaak wat voor u.

De sectie BWI en PIE bestaat uit drie enthousiaste medewerkers waarmee het fijn samenwerken is.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Bestuurslid Educatie

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die een aantal jaren het bestuur wil versterken met educatieve kennis en vaardigheden. Het bestuur bestaat uit uitsluitend vrijwilligers. Het bestuurslid educatie maakt deel uit van het bestuur van de stichting en draagt bij aan het vormen van beleidsplannen. Het bestuur vergadert 1 keer per maand.

Sector
Kunst en Cultuur

Bestuurslid Financien Stichting Stadskasteel Zaltbommel

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die ons bestuur wil versterken met financiële kennis en vaardigheden. Het bestuur van het Stadskasteel Zaltbommel bestaat uit uitsluitend vrijwilligers.
Het bestuurslid financiën maakt deel uit van het bestuur van de stichting en draagt bij aan het vormen van beleidsplannen.

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilliger in de functie van tolk/vertaler.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, die ons in de rol van tolk/vertaler kunnen helpen bij de begeleiding van vluchtelingen van wie de Nederlandse taal beheersing nog te summier is.

Sector
Hulpverlening

Secretariaat / Bestuurslid TRIP Bommelerwaard

Het Bestuur van TRIP Bommelerwaard vergadert maandelijks. I.v.m. vertrek van de huidige functionaris zoeken wij een nieuwe kandidaat die het Secretariaat op zich wil nemen.
Bij het TRIP (Toeristisch Recreatief Informatie Punt) op de Markt in Zaltbommel werken ca. 30 vrijwilligers in een vast rooster aan de balie en zij geven bezoekers informatie over de toeristische mogelijkheden in de Bommelerwaard.
Een 60-tal toeristische ondernemingen in de Bommelerwaard zijn aangesloten lid van TRIP.

Sector
Overig

Bijblijvers zoekt nieuwslezers

Lees samen met een oudere buurtgenoot de lokale of regionale krant, wissel plaatselijke nieuwtjes uit en maak vooraf of na afloop een ommetje in de buurt.
Met jouw wekelijkse huisbezoek kun je voor deze oudere een wereld van verschil maken! Juist de combinatie van lezen, ‘buurten’ en bewegen zorgt voor een vitaler brein. Bovendien zorgt je bezoek voor meer verbondenheid met de buurt.

Sector
Bewonersinitiatieven

Maatje voor mensen met een lichamelijke beperking

Ieder mens heeft behoefte aan contact met andere mensen. Niet iedereen kan dit even makkelijk zelf organiseren. Mensen dmet een lichamelijke beperking hebben hier soms ondersteuning bij nodig. U kunt het verschil maken voor deze mensen.

Sector
Zorg en Welzijn