Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Vrijwilliger Spel-in

We komen graag in contact met een kandidaat die het leuk vindt om, samen met een begeleider van Prezzent, de Spel-in te begeleiden en de deelnemers te motiveren. De Spel-in is een gezellig samenzijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking op zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur, waarin men elkaar kan ontmoeten en een spelletje kan doen. Ondertussen is er een DJ die muziek maakt.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Vrijwilligersondersteuning nieuwkomers

We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor statushouders, die het traject aan begeleiding (bijna) afgesloten hebben bij vluchtelingenwerk.
Soms heb je iets langer de tijd nodig om je weg te vinden in onze samenleving.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige rondleiders/publieksbegeleiders (m/v)

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar rondleiders/publieksbegeleiders.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Met de mantelzorger in gesprek

Voor het te starten pilotproject Mantelzorgbezoeker zoekt Welzijn Bommelerwaard vrijwilligers om het gesprek aan te gaan met mantelzorgers.
Een informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 7 november van 11 tot 12 uur, op onderstaand adres. U kunt dan meer informatie krijgen over het project.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Kok(kin) gezocht voor de zorgboerderij!

De Zorgboerderij is dringend op zoek naar een kok(kin), die het leuk vindt om te koken voor de bezoekers van De Zorgboerderij. Het is een heel zelfstandige functie, waarbij creatief zijn welkom is.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige maatjes gezocht voor jong en oud!

In toenemende mate wordt er een beroep gedaan op vrijwilligers om met hulpvragers (van jong tot oud), die in sociaal isolement verkeren, activiteiten te ondernemen (de zogenaamde maatjes-hulpvragen). Hierbij kunt u denken aan leuke dingen doen zoals naar de film gaan of bijvoorbeeld een tuincentrum of de markt bezoeken. Eventueel spelletjes doen of op de laptop/tablet werken kan ook.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Film liefhebber gezocht

Het begeleiden van de nieuw te organiseren films bij de Poorterij! We gaan brunchfilms, kinderfilms op zondag regelen! en af en toe een Thema film op donderdag.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Bezoekwerk Zonnebloem iets voor u?

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. We denken altijd in oplossingen en laten elke dag zien dat er zoveel meer kan dan je denkt! Wilt u hier ook een belangrijke rol in spelen? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger. Momenteel zoeken wij voor het bestuur in de regio Boschwaard een BESTUURSLID BEZOEKWERK.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastheer/Gastvrouw bij de Bibliotheek

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Wij hebben jou nodig! Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Bij ons kun je de rol van gastheer/gastvrouw vervullen. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de Bibliotheek te maken tot een gezellige ontmoetingsplaats.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Bezoek- en oppasservice (BOS)

Als bezoekvrijwilliger bij de Bezoek en OppasService verlicht je de taak van de mantelzorger door enige tijd aanwezig te zijn voor de zorgvrager. Door je aanwezigheid kan de mantelzorger zich enige tijd onttrekken aan de zorg.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Baliemedewerker speel-o-theek De Schatkist Zaltbommel

Speel-o-theek De Schatkist in Zaltbommel is dé speelgoeduitleen van de Bommelerwaard en omstreken. Er is speelgoed beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar.

Als baliemedewerker draai je minimaal een keer per maand samen met een collega een dienst. Je bent verantwoordelijk voor de inname en uitleen van het speelgoed. Het draaien van een dienst kan op woensdag van 13.30 - 16.00 uur of op zaterdag van 10.00 - 12.30 uur.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Vrijwilligers Thuisadministratie Humanitas

We vragen enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning aan mensen bij het op orde brengen en het op orde houden van hun administratie.
Ook mensen in een uitkeringssituatie nodigen we uit te reageren. We vinden "ervaringsdeskundigen" van grote toegevoegde waarde.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwillige gastvrouwen en -heren

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. . Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op woensdag en zondag, of voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers.

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilligers coördinator

Museum Stadskasteel Zaltbommel zoekt per direct een een enthousiaste vrijwilligers coördinator.
Ons team bestaat uit 60 vrijwilligers die zich inzetten op het gebied van educatie, archivering, baliemedewerkers, medewerkers museumcafé, en exposities en evenementen.

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilliger(s) voor dagcentrum de Harmonika gezocht

Binnen dagcentrum de Harmonika zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met de begeleiding willen ondersteunen binnen de dagbesteding. Dagcentrum de Harmonika bevindt zich in Zaltbommel.

Wij zijn een onderdeel van 's Heeren Loo. Wij bieden zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hebben binnen de regio Rivierenland verschillende locaties rondom Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel en Dordrecht.

Sector
Zorg en Welzijn

Buurtbemiddelaars gezocht

ElkWelzijn Buurtbemiddeling is op zoek naar een vrijwilliger woonachtig in de gemeente Zaltbommel die ons bemiddelaarsteam willen versterken in regio Rivierenland.

Sector
Zorg en Welzijn

Screener Voedselbank Bommelerwaard

Als screener van de Voedselbank doet u de intake en houdt u de situatie in de gaten van de gezinnen of personen die een voedselpakket ontvangen. Dit om te voorkomen dat er onnodig gebruik wordt gemaakt van deze voorziening.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Dierverzorger in de Ontmoetingstuin

Een grote wens van de medewerkers van de Ontmoetingstuin is het maken van een dierenweide. Het Zonnelied heeft momenteel 8 kippen die dagelijks gevoerd moeten worden en waarvoor 1 keer per week het hok schoon gemaakt moet worden.
Er is al 1 verzorger. Om het haalbaar en leuk te blijven houden zijn we op zoek naar 2 of 3 extra verzorgers, vooral voor in het weekend.

Sector
Zorg en Welzijn

Fiets en wandel vrijwilligers voor Nancy!!!

Ik ben Nancy en woon in woonvorm de Fontein in Aalst. Ivm meervoudige handicap zit ik in een rolstoel. Ik vind het heerlijk om na het warm eten een uurtje met mijn driewielfiets te fietsen. Ik heb epilepsie en een canule. Er kan altijd iets mis gaan met deze canule. Je moet mij dan helpen, omdat ik dat zelf niet kan. Als je dat niet eng vindt en je houdt van muziek en lekker een beetje gek doen, dan hoop ik dat je solliciteert. Ik kan zelf niet praten maar begrijp wel veel.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinman

Tuinman.

Sector
Goede Doelen en Belangen