Sport en cultuur

                               

             Combinatiefunctionarissen herkent u aan Spel&

Combinatiefunctionaris is een lastige naam. Daarom is een nieuwe naam bedacht, namelijk Spel&. Alle activiteiten die vanuit de combinatiefunctionarissen worden georganiseerd, herkent u aan deze naam. Momenteel zijn vijf combinatiefunctionarissen in de gemeente Zaltbommel werkzaam. Vier van hen richten zich op sport en één op cultuur. De combinatiefunctionarissen die zich richten op sport zijn Marloes van der Aa, Bram van Geffen, Patricia de Geus en Willem Roefs.
Evelien Baudoin houdt zich bezig met de culturele commissie, het cultuuraanbod op scholen en de organisatie van de Spel& Club. Patricia de Geus is naast combinatiefunctionaris Sport ook coördinator.

Buurtsportcoach in de gemeente Maasdriel en Zaltbommel
Naast de combinatiefunctionarissen is er ook een buurtsportcoach die zich bezig houdt met sport. Dit is Nick Linnenbank. Hij richt zich voornamelijk op jongeren, mensen met een beperking en senioren binnen de gemeente Maasdriel en Zaltbommel. Bram van Geffen is ook buurtsportcoach in de gemeente Maasdriel.

Heeft u vragen over de combinatiefunctionarissen of sport, kunt u contact opnemen met Patricia de Geus. Zij is te bereiken via het email adres: pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl en telefonisch 06-46628726.

Heeft u vragen over cultuur of naschoolse activiteiten kunt u contact opnemen met Evelien Baudoin. Zij is te bereiken via het email adres: ebaudoin@welzijnbommelerwaard.nl en telefonisch 06-53497635.