Nieuws Sport en Cultuur

Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten rondom sport en cultuur in de Gemeente Maasdriel en Zaltbommel. Daarnaast kunt u de nieuwsbrieven van Spel& online bekijken (Klik hier).

-------------------------------------------------------------------------------------------

 Spel& organiseert een informatieavond voor sportverenigingen

Geplaatst op 29 augustus 2016

Graag nodigen wij de sportverenigingen uit de gemeente Zaltbommel uit voor onze informatieavond op donderdag 22 september a.s. Op deze avond willen we het graag hebben over wie SPEL& is en wat zij voor uw vereniging kunnen betekenen. Elke sportvereniging kent zijn knelpunten, wensen en of kansen. Daarnaast komen onderwerpen zoals sportimpuls en SO! Sport ter sprake. Kortom, een informatieavond met verenigingen om inspiratie en ideeën op te doen voor uw club. Klik hier om de uitnodiging te bekijken.

 Spel& Zaltbommel sluit de Nationale Sportweek af met een colorrun

Geplaatst op 24 augustus 2016

Op vrijdag 23 September a.s. organiseert het SPEL& team een colorrun voor alle basisschool kinderen en jongeren t/m 25 jaar bij de Tijningenplas, te Zaltbommel.(Lees meer…)

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------

 Buurtsportcoach Jerry Lenoir in Maasdriel van start

 Geplaatst op 24 oktober 2015

De gemeente Maasdriel is een buurtsportcoach rijker. Jerry Lenoir gaat via Stichting Welzijn Bommelerwaard proberen meer mensen in Maasdriel aan het bewegen krijgen. (Lees meer...)

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 Sjors Sportief & Sjors Creatief van start in Zaltbommel

Sjors Sportief en Creatief

Geplaatst op 31 augustus 2015 

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn het gezicht van het nieuwe sport- en cultuurstimuleringsproject dat eind september de aftrap kent in de gemeente Zaltbommel. Nog geen lid worden maar tocht de activiteit leren kennen voor basisschoolleerlingen, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen: dat is het motto van Sjors Sportief en Sjors Creatief. (Lees meer...)