Informatie en tips voor vrijwilligers

Heb JIJ een speciaal talent, kennis, vaardigheden of specialismen die je vrijwillig voor Bommelerwaardse maatschappelijke organisaties wilt inzetten, op tijdelijke basis of eenmalig?

Kun je bijvoorbeeld goed koken voor groepen?
Ben je goed in lesgeven?
Kun je hulp bieden bij het maken van een fotoreportage?
Handig met klussen of tuinieren?
Beheers je een vreemde taal?
Heb je kennis van boekhouding of PR?
Goed in het organiseren van een evenement?
Kun je goed musiceren, handwerken of heb je een ander talent?

Bied je TALENT aan!

Meer info: Lees hoe het werkt!

Wilt u ambassadeur zijn voor vrijwilligerswerk?  Klik hier..

Veel maatschappelijke organisaties zijn op zoek naar extra helpende handen om een tijdelijke klus te klaren. Maatschappelijke organisatie die geregistreerd staan bij de afdeling vrijwilligerswerk van SWB kunnen het aanbod van talenten bekijken. Wanneer een organisatie jouw talent goed kan inzetten, zullen zij via het systeem rechtstreeks een bericht aan jou sturen.  

Iedereen heeft wel een talent; iets wat iemand graag doet of goed in is. En dat is nu net waar anderen naar op zoek zijn. Een groot voordeel om je als talent aan te melden is dat het vrijwel altijd gaat om de duur van een project of korte klus. Je verbindt je dus niet voor jaren aan een organisatie.

Het kan zijn dat je gewoon het 'gevoel' hebt iets te moeten gaan doen, maar nog niet weet wat. Met  de talententest kun je er achter komen wat bij je past.