Vrijwilligerswerk

VRIJWILLIGERSWERK

Waar blijft de sportvereniging zonder coach en hoe houden we de bibliotheken draaiend? De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor een prettige samenleving. Het is een ideale manier om uw netwerk uit te breiden en in contact te komen met andere mensen. Wilt u ook vrijwilligerswerk gaan doen? Goed idee! Onze digitale vacaturebank biedt u een grote diversiteit aan vrijwilligersvacatures. En biedt u als organisatie de mogelijkheid om uw vacatures onder de aandacht te brengen van aspirant vrijwilligers.

Heeft u een waardevol talent dat u graag inzet voor een ander, maar houdt u graag zelf de touwtjes in handen? Dan is de talentenbank echt iets voor u! Bij ons ingeschreven vrijwilligersorganisaties kunnen daar kijken of er een passend talent bij zit voor hun organisatie.

Ook jongeren zien we graag de handen uit de mouwen steken! Maatschappelijke stagiaires kunnen bij het zoeken naar een stageplaats geholpen worden door een stagemakelaar, werkzaam bij Welzijn Bommelerwaard. Ga daarvoor naar de pagina Maatschappelijke stages (MAS).

En kunt u de hulp of ondersteuning van een vrijwilliger gebruiken? Voor uzelf, uw partner of iemand anders uit uw omgeving? Bijvoorbeeld om samen te gaan wandelen, een kopje koffie drinken of boodschappen te doen, klusjes in en om uw huis of noem maar op. 
Neem dan contact op met de medewerkers van het Meldpunt vrijwillige hulpverlening. Zij kunnen u in contact brengen met een passende vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie.

Voor alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk in Zaltbommel en Maasdriel kunt u terecht bij de afdeling vrijwilligerswerk van Welzijn Bommelerwaard.
 
Voor informatie over cursussen, themabijeenkomsten, beschikbare informatie over wet- en regelgeving, landelijke actie. klik door...

Ons hoofdkantoor is in Kerkdriel, daar kunt u terecht op werkdagen tussen 9.00 uur en 11.30 uur. 
In Zaltbommel hebben we alleen op afspraak spreekuur. U kunt daarvoor contact opnemen met ons hoofdkantoor in Kerkdriel. Telefoon 0418-634231.