» Laat je uitdagen bij Scouting Zaltbommel!

Terug naar het vacature overzicht.

Details

Wil jij met actieve jongeren aan de slag? Word dan begeleider bij de EXPLORERS, stoere jongens en meiden in de leeftijd 14 t/m 18. Kom vrijblijvend sfeerproeven, je bent van harte welkom!

SCOUTING daagt jeugdleden uit om spelenderwijs te leren en eigen talenten te ontwikkelen in een ongedwongen sfeer. Niet competitief, gewoon voor fun. Van kampvuur tot bosspel en van muziekquiz tot kookwedstrijd. En natuurlijk op kamp, de wereld verkennen. SCOUTING is elke week anders en leuk voor iedereen!

Wil jij met actieve jongeren aan de slag? Word dan begeleider bij de EXPLORERS, stoere jongens en meiden in de leeftijd 14 t/m 18. Kom vrijblijvend sfeerproeven, je bent van harte welkom!

SCOUTING daagt jeugdleden uit om spelenderwijs te leren en eigen talenten te ontwikkelen in een ongedwongen sfeer. Niet competitief, gewoon voor fun. Van kampvuur tot bosspel en van muziekquiz tot kookwedstrijd. En natuurlijk op kamp, de wereld verkennen. SCOUTING is elke week anders en leuk voor iedereen! Na hun tijd bij de Bevers (5-7), Welpen (7-11) en Scouts (11-14), bepalen EXPLORERS hun eigen avontuur. Geen voorgekauwde activiteiten meer, maar zelf aan de slag met eigen interesses en talenten. Als vrijwilliger help je de EXPLORERS bij het organiseren van wekelijkse activiteiten en jaarlijks terugkerende kampen en je doet natuurlijk zelf gezellig mee. Eventueel vervul je extra taken binnen, zoals oudercontact, financiën of bestuur.


Sector:
Hobby en Vrije Tijd
Doelgroep:
Jongeren
Soort werkzaamheden:
Activiteitenbegeleiding, Coördinatie en organisatie, Creatief, Cursus- en lesbegeleiding, Overig, Sport- en spelbegeleiding, Tuin en buiten
Locaties:
Bommelerwaard, Op locatie
Vacaturenummer:
11680

Bestanden

Extra informatie

Functie-eisen

M/v minimaal 21 jaar oud met een passie voor werken met jongeren. Kan wekelijks (uitzondering daargelaten) aanwezig zijn op donderdag van 19.00 tot 21.30 uur. Is bij voorkeur een een teamplayer. Ervaring binnen Scouting of met het werken met jongeren is een pre, maar geen vereiste.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?

Scouting Zaltbommel biedt jou een uitdagende vrijwilligersfuncties binnen een gezellige en ongedwongen sfeer met fijne mensen. Scouting is een plek waar je jezelf kunt zijn en jezelf volop kunt ontwikkelen d.m.v. gratis trainingsmodules. Vrijwilligerswerk bij Scouting vergroot bovendien je kansen op de banenmarkt.


Wat maakt het werk de moeite waard?

SCOUTING is een warm bad met fijne mensen. Je bouwt er aan een levendig sociaal leven en je ontdekt de wereld. Je haalt bovendien veel voldoening uit de groei die de EXPLORERS doormaken door de manier waarop jij ze begeleidt. Het is een fijne en actieve manier om vrije tijd te besteden. En de ervaring die je er opdoet, is voor het leven.


Overige details
  • Contract: Nee
  • Vergoeding: Geen
  • Biedt de organisatie scholing aan? Ja
  • Proeftijd: Ja
  • Rolstoeltoegankelijk: Nee
  • Geschikt voor anderstaligen: In overleg

  • Opmerkingen

    Heb je interesse, maar komt donderdagavond niet uit? Ook bij de andere leeftijdsgroepen, die op andere dagen draaien, zoeken we vrijwilligers!

Dagdeel

's avonds


Werktijd

19.00 - 21.30 uur


De activiteit vindt plaats op

Donderdag


Frequentie

Langdurend


Over deze organisatie

Doelstelling organisatie

Het bieden van een actieve, plezierige en leerzame vrijtijdsbesteding voor kinderen en jongeren in de leeftijd 5 tot en met 18. Heeft een ANBI status.

Belangrijkste activiteiten

Kinderen en jongeren bieden wij onder andere de volgende activiteiten:

- Scoutingvaardigheden (kampvuur maken, hiken met kaart en kompas, knopen);
- Sport- en spelactiviteiten (bosspellen, strandspellen, balspelen, tikspelen);
- Creatieve activiteiten (houtbewerking, koken, knutselen);
- Op kamp naar binnen- en buitenland.

Aantal betaalde krachten bij org.

0 tot 5

Aantal vrijwilligers bij organisatie

10 tot 50

Verzekering

WA/ongevallen

Locatie

Gamersedijk 1, 5301HC Zaltbommel

Reageren op deze vacature

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Welzijn Bommelerwaard? Klik dan hier om u te registreren.