webinar voor aanbieders op bommelerwaardbeweegt

De afgelopen weken is er een oproep naar verenigingen en instellingen gegaan om activiteiten in de website www.bommelerwaardbeweegt.nl te zetten voor volgend schooljaar. Iedereen die inwoners van de Bommelerwaard  graag kennis wil laten maken met een mooie hobby, sport of kunstvorm kan gebruik maken van deze gratis service.

Op de site kan aanbod geplaatst worden voor diverse doelgroepen: de mini’s (tot 3 jaar), basisschooljeugd, jongeren tot 18 jaar, volwassenen, en senioren. Op diverse manieren worden de activiteiten door de beheerder van de website, Welzijn Bommelerwaard, onder de aandacht gebracht. De website wordt ook gereed gemaakt voor het aanbod aan vrijwilligers van verenigingen en stichtingen. Denk daarbij aan workshops en trainingen.

Alle aanbod voor basisschoolkinderen dat voor 10 juni op de website staat, komt ook in het Sjorsboekje dat in september weer verspreid wordt onder basisschoolkinderen in de hele Bommelerwaard. Maasdriel en Zaltbommel hebben ieder hun eigen boekje, waarbij het team Spel& van Welzijn Bommelerwaard kijkt welk aanbod interessant is voor beide gemeenten.

Zo’n 30 Maasdrielse en 80 Zaltbommelse aanbieders doen de afgelopen jaren al mee en laten zo kinderen, jeugd en volwassen  ervaren wat hun sport of kunstvorm inhoudt. En zo’n 15% van de deelnemers wil blijven, ze worden lid van de club, of nemen meer lessen af.

Heeft u interesse om ook uw activiteiten op de website te zetten? Schrijf u dan in voor het online webinar, dat Spel& op dinsdagavond 18 mei van 19:30-20:30 geeft. Dan krijgt u uitleg over de werkwijze van de website en beantwoorden wij vragen. Geef u op voor 11 mei door een email te sturen aan spelen@welzijnbommelerwaard.nl

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Scroll naar top