wandel& met ….., en wat er nog allemaal wél kan

Nu de maatregelen voor bezoek verder verscherpt zijn en we binnenshuis nog slechts één keer per dag bezoek mogen ontvangen, bieden medewerkers van Welzijn Bommelerwaard zich aan om met inwoners te gaan wandelen. Uiteraard wordt de regel om maximaal met 2 personen buiten te zijn aangehouden. We noemen het Wandel&!

Gezondheid gaat voor alles en daarom kunnen reguliere activiteiten en huisbezoeken, georganiseerd door de medewerkers van Welzijn Bommelwaard, op dit moment deels niet doorgaan. Reden om te kijken wat er dan nog wél kan en om te achterhalen waar de inwoners van de Bommelerwaard de meeste behoefte aan hebben.

Naast de naschoolse activiteiten voor kinderen die gelukkig nog wel kunnen doorgaan, hebben verschillende medewerkers van Welzijn Bommelerwaard aangegeven zich de komende tijd aan te bieden als wandelmaatje. Mensen blijken namelijk vooral behoefte te hebben aan een praatje en om even uit de eigen omgeving weg te zijn. In beweging blijven draagt bij aan een goede gezondheid en de buurtsportcoaches van team Spel& zijn zelf ook graag sportief bezig dus de actie Wandel& was snel georganiseerd. Alle medewerkers zijn te herkennen aan de rode jassen met daarop het logo van Welzijn Bommelerwaard.

Iedereen die er even uit wil om samen een wandeling te maken kan contact opnemen met Welzijn Bommelerwaard. Ook het doen van boodschappen of een keer de hond uitlaten, behoort tot de mogelijkheden. Zolang het maar buiten plaats kan vinden. Aanmelden voor Wandel& kan op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 0418-634231 of door een email te sturen naar info@welzijnbommelerwaard.nl.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Scroll naar top