Karavaan van verbinding in de Bommelerwaard

Van 30 september tot en met 7 oktober is het de week van de eenzaamheid. In die week vinden wij ontmoeten en verbinden nóg belangrijker dan anders. Op dinsdag 5 oktober van 14.00 tot 16.00 uur vind je daarom ‘DE KARAVAAN VAN VERBINDING’ bij PAND 9, Van Heemstraweg-West 9 in Zaltbommel. En op woensdag 6 oktober van 09.45 tot 11.45 uur , staat de Karavaan bij de COOP, Burgemeester van Randwijckstraat 21 in Rossum.

Iedereen kan in de bus een korte video opnemen om iemand te begroeten, te bedanken, een oproepje te doen om iets samen te gaan doen of gewoon hallo zeggen tegen bijvoorbeeld je familie, vrienden of buren. Weet je niet goed wat je moet zeggen dan liggen er kaartjes ter inspiratie. Ook worden er ‘klets’koeken uitgedeeld die je kunt meenemen naar iemand die een praatje of bezoekje kan gebruiken.

Wil jij iemand begroeten, bedanken of uitnodigen? Kom dan naar PAND 9 of de COOP en neem jouw video op. Of neem jouw buren, opa, oma, kleinkind of een kennis mee en doe het samen in de bus van de Karavaan. Uiteindelijk ontstaat er een prachtige video die laat zien dat wij in de Bommelerwaard naar elkaar omzien en die iedereen kan bekijken op social media.

Doe ook mee en kom langs om een video in te spreken of om 2 ‘klets’koeken op te halen.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Scroll naar top