In contact blijven

Nu we in Nederland te maken hebben met een nieuwe golf aan corona-besmettingen en de daarbij horende aangescherpte regels, willen we u graag informeren over hoe u toch met ons in contact blijft!

U kunt ons altijd bellen. In de ochtend zijn we goed bereikbaar en kan iemand u rustig te woord staan of gewoon luisteren naar wat u met ons wil delen.

We kunnen ook nog steeds met u afspreken voor een gesprek van mens tot mens. We doen dat op een veilige manier, met voldoende afstand. Dit kan bij ons (aan de Van Heemstraweg West 11A in Zaltbommel, of in onze ruimte in Gelre’s End in Hedel). Laat het ons weten wanneer u daar behoefte aan heeft.

Op vrijdagmiddag kunt u ook bij ons binnenlopen aan de Van Heemstraweg wanneer u specifieke vragen heeft over digitaal contact met anderen; hoe werkt dat op een tablet of hoe kan ik makkelijker mijn mobiele telefoon gebruiken voor contact met anderen, hoe kan ik gebruik maken van websites als www.bommelerwaardbeweegt.nl

In Gelre’s End organiseren we nog steeds kleinschalige ontmoetingsmomenten. Mocht u daar graag aan deel willen nemen, overleg dan eerst even met onze collega Ilse, zij weet wanneer er ruimte genoeg is om aan te sluiten.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Scroll naar top