Zoeken

Zoekopties wissen

duizendpoot

Mijn aanbod is: ik kan goed luisteren, ben behulpzaam, vriendelijk en spontaan, heb veel geduld, ietsiepietsie te perfectionistisch, heb met mijn man een eigen bedrijf, dus ik weet van aanpakken

Sociale, begripvolle en pro-actieve 30-er.

Mijn aanbod is: Ik zou graag andere mensen helpen die eenzaam zijn, maar aan de andere kant (vanwege mijn achtergrond) ook met ICT diensten of in een bestuursfunctie willen treden. Ook doe ik graag allerhande klusjes of rijd ik mensen of producten rond! Ben bekend met depressies, angsten en verslaving en help mensen graag door te luisteren en pragmatisch te werk te gaan. Ik zit op dit moment in de WW en wil graag mijn tijd nuttig besteden.

Spontane dame die graag hulp aanbied

Mijn aanbod is: Door de jaren heen heb ik veel gezien en gehoord over hoe belangrijk vrijwilligers werk is en dat het mensen goed doet om even tijd door te brengen en te besteden aan andere dingen. In persoon ben ik een spontane, vrolijke dame die graag andere mensen helpt en weet hoe belangrijk een praatje of een dagbesteding is. Zelf ben ik creatief en heb ik een sterk inlevingsvermogen.

Spin in het web

Mijn aanbod is: Mijn kracht, ervaring en interesse liggen in het organiseren en regelen van alle mogelijke Back Office activiteiten binnen diverse organisaties. Er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt tot volle tevredenheid van iedereen. Hiervoor zijn nauwkeurigheid, organisatie- en improvisatievermogen, stressbestendig en klantgerichtheid belangrijk. Ik kan goed overzicht houden, en steek graag zelf de handen uit de mouwen. Ik ben een doener!

Computerkennis delen met andere mensen

Mijn aanbod is: Het overbrengen van mijn computerkennis op andere mensen die moeite hebben met de hedendaagse automatisering van mobiele telefoon, tablet, laptop of bureau computer. Dit betreft zowel de hardware als de software.

Sociaal duizenpoot met inleveningsvermogen

Mijn aanbod is: Mijn administratieve opleiding heeft mij voorbereid om een goede en duidelijke administratie bij te kunnen houden. Maar zelf ben ik eigenlijk het meest trots op de vaardigheden die ik in de opvoeding van mijn 2 kinderen met een psychiatrische stoornis heb opgedaan en dat in combinatie met mijn creativiteit zorgen ervoor dat ik een brede interesse heb in de gehele mens en zijn beleving.

Chauffeur en planner

Mijn aanbod is: Talent, een groot woord. Mijn enige ervaring als vrijwilliger tot nu toe is chauffeur, planner en de nodige werkzaamheden, die dat plannen met zich mee brengt.

Manusje van alles

Mijn aanbod is: Klussen, helpen, luisteren en er zijn voor wie het nodig heeft.