Alzheimer café

In Partycentrum De Weesboom, Ammerzoden

Zorgeloos

Op de laatste Alzheimer Café avond van 2019 hebben wij Pythia Winia uitgenodigd om haar theaterstuk Zorgeloos te spelen. Pythia is niet onbekend in Alzheimer Café Bommelerwaard. Zij speelde in december 2017 hier haar stuk Oploskoffie, wat erg goed ontvangen werd.

In Zorgeloos komt Pythia als Tiny Sorgdrager een lezing geven over:
Wie zorgt er voor de mantelzorger?
Als ervaringsdeskundige en sinds kort als ambassadeur van het steunpunt mantelzorg in haar omgeving weet zij als geen ander waar zij over spreekt. Vol goede moed start ze met haar lezing maar… wordt gaandeweg letterlijk en figuurlijk gestoord. Het pleidooi wat Tiny houdt wordt haar eigen valkuil. Hoe moeilijk kan een mantelzorger het hebben? Hoe verleg je telkens je grenzen als mantelzorger, hoe ga je om met gebrek aan solidariteit in de zorgvraag, hoe houd je te veel ballen in de lucht? Tiny maakt het duidelijk.
Humoristisch, herkenbaar en soms confronterend komt een beeld van een mantelzorger over het voetlicht. Verantwoordelijkheidsgevoel, liefde, onmacht, onbegrip en onwil om het zorgen op te geven, het komt allemaal aan de orde.

Hoe laat?
De zaal is open vanaf 19.00 uur.
Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.
De toegang is gratis.

De flyer kunt u downloaden via de hierna volgende link: Flyer