Diverse organisaties vragen met spoed vrijwilligers!

Geplaatst op 06 januari 2016 10:46

Diverse organisaties vragen met spoed vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk hoeft niet veel tijd te kosten, een uurtje per week maakt al het verschil voor mensen die wat aandacht nodig hebben. Een kopje koffie drinken, een wandelingetje en een praatje, wat kunnen het lichtpuntjes zijn in een week voor iemand, die een klein netwerk heeft.

Een aantal vrijwilligersorganisaties vragen met spoed vrijwilligers, omdat de hulpverlening in gevaar komt door het tekort. Dus heeft u wat tijd over, dan adviseren we u om eens te kijken of u hier iets in kunt betekenen.
Er is een grote diversiteit aan vrijwilligersvacatures, waarvoor u terecht kunt op de digitale vacaturebank van Stichting Welzijn Bommelerwaard.
Klik hiervoor op de hierna volgende link:  vacaturebank.

 

Wilt u ambassadeur zijn voor vrijwilligerswerk?

Doet u zelf al vrijwilligerswerk en heeft u ervaren hoe leuk en zinvol vrijwilligerswerk is, dan kunt u ambassadeur zijn voor het vrijwilligerswerk. Mogelijk zijn er in uw netwerk mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen en die hier veel voldoening uit zouden kunnen halen. Of waarbij door een klein netwerk in toenemende mate eenzaamheid om de hoek komt kijken, dan kunt u hen attenderen op vrijwilligerswerk. Een zinvolle dagbesteding door vrijwilligerswerk kan veel opleveren en er zijn een aantal vrijwilligersorganisaties, die graag met hen in contact komen.

Meer informatie, klik door....

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken