Collega gezocht!

Geplaatst op 09 april 2019 09:52

Trajectbegeleider sociale activering m/v

Circa 24 uur per week, vooralsnog voor de duur van 1 jaar

 

De trajectbegeleider sociale activering richt zich op de individuele begeleiding van mensen die een afstand hebben tot de maatschappij door bijvoorbeeld migratie, buiten het arbeidsproces staan door ziekte, functiebeperking of doordat ze belast zijn met zorg (mantelzorg/opvoeding), vroegtijdig school verlaten en dergelijke. Doel van de functie is dan ook om sociale redzaamheid, sociale activering, maatschappelijke participatie te bevorderen en een sociaal isolement te doorbreken en/of te voorkomen.

Voor deze functie is het, naast een HBO werk- en denkniveau en werkervaring in ons werkveld, belangrijk dat je beschikt over kennis op het gebied van sociale wet- en regelgeving, inzicht in de sociale kaart van de Bommelerwaard en ervaring in het begeleiden van vrijwilligers. Uiteraard beschik je over sociale vaardigheden en de nodige creativiteit ten aanzien van het motiveren en stimuleren van mensen.

 

We hebben een fijn team van collega’s waarbinnen je komt te werken. Er is voldoende ruimte voor collegiaal overleg terwijl de functie zich daarnaast kenmerkt als zelfstandig en outreachend werkzaam zijn. Voor een deel van de uren behorende bij deze functie (ca. 4 uur per week) zal een detachering bij de gemeente Maasdriel worden afgesproken.

 

Kijk voor de volledige vacature op onze website

 Interesse? Stuur een brief met CV vóór 2 mei a.s. naar administratie@welzijnbommelerwaard.nl

De 1ste ronde van sollicitatiegesprekken vindt plaats op donderdag 9 mei 2019 en de 2de ronde sollicitatiegesprekken op dinsdag 21 mei 2019.