Schrijfmaatjes gezocht

Wilt u graag vaker een kaartje ontvangen?

Een kaartje op de mat of een brief in de bus. Vindt u het ook zo fijn om post te krijgen? Het is fijn om te weten dat er iemand aan u denkt. Ook het delen van uw eigen dagelijkse ervaring in een brief kan veel voldoening geven. Zo ontstaan door het schrijven de mooiste contacten!

Wat is Schrijfmaatje?

Bij Schrijfmaatje ontvangt u post van een vrijwilliger, waarbij u gekoppeld wordt aan iemand met zoveel mogelijk dezelfde interesse. U ontvangt post en stuurt  zelf ook post terug. De inhoud van de post is uiteraard vertrouwelijk.

Hoe werkt Schrijfmaatje?

U meldt zich via de website van het Nationaal Ouderenfonds. Uw verzoek komt in een online wensenoverzicht te staan. Vrijwilligers kunnen op uw verzoek reageren. Het Ouderenfonds maakt een match en het postcontact kan beginnen! Een koppeling is gemiddeld binnen een week geregeld. Meedoen aan Schrijfmaatje is gratis. Kaarten en postzegels zijn voor eigen rekening.

Dus wilt u ook regelmatig een kaartje of een brief op de mat vinden? Meld u dan aan voor Schrijfmaatje.

Ook nieuwe vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij het Ouderenfonds. Het adres van de website is:  www.ouderenfonds.nl.

Wilt u ook meedoen en hebt u hulp nodig bij het aanmelden  dan kunt u bellen met Jacomien de Bruin van Welzijn Bommelerwaard, tel. 0418-634231 (9-12 uur) of stuur een mail naar jdebruin@welzijnbommelerwaard.nl. Daarnaast kunt u ook altijd op vrijdagmiddag bij ons aan de Van Heemstraweg West 11a terecht op ons ‘spreekuur’ voor hulp bij de digitale aanmelding of andere ‘online’ vragen (zoals beeldbellen, what’s appen, boodschappen bestellen etc..)

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Scroll naar top