Sport en cultuur

                              

 

             Combinatiefunctionarissen herkent u aan Spel&

Combinatiefunctionaris is een lastige naam. Daarom is een nieuwe naam bedacht, namelijk Spel&. Alle activiteiten die vanuit de combinatiefunctionarissen worden georganiseerd, herkent u aan deze naam. Momenteel zijn vier combinatiefunctionarissen in de gemeente Zaltbommel werkzaam. Drie van hen richten zich op sport en één op cultuur. De combinatiefunctionarissen die zich richten op sport zijn Marloes van der Aa, Patricia de Geus en Alexander van Laarhoven.
Evelien Baudoin houdt zich bezig met de culturele commissie, het cultuuraanbod op scholen en de organisatie van de Spel& Club. Patricia de Geus is naast combinatiefunctionaris Sport ook coördinator.

Buurstsportcoach
Naast de combinatiefunctionarissen is zijn er ook twee buurtsportcoaches die zich bezig houden met sport. Dit zijn Wesley van Gurp en Jerry Lenoir. Zij richten zich voornamelijk op jongeren, mensen met een beperking en senioren binnen de gemeente Maasdriel en Zaltbommel.

Heeft u vragen over de combinatiefunctionarissen of sport, kunt u contact opnemen met Patricia de Geus. Zij is te bereiken via het email adres: pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl en telefonisch 06-46628726.

Heeft u vragen over cultuur of naschoolse activiteiten kunt u contact opnemen met Evelien Baudoin. Zij is te bereiken via het email adres: ebaudoin@welzijnbommelerwaard.nl en telefonisch 06-53497635.

 

 

 

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken