Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

Spontane dame die graag hulp aanbied

Mijn aanbod is: Door de jaren heen heb ik veel gezien en gehoord over hoe belangrijk vrijwilligers werk is en dat het mensen goed doet om even tijd door te brengen en te besteden aan andere dingen. In persoon ben ik een spontane, vrolijke dame die graag andere mensen helpt en weet hoe belangrijk een praatje of een dagbesteding is. Zelf ben ik creatief en heb ik een sterk inlevingsvermogen.
Default person

Spin in het web

Mijn aanbod is: Mijn kracht, ervaring en interesse liggen in het organiseren en regelen van alle mogelijke Back Office activiteiten binnen diverse organisaties. Er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt tot volle tevredenheid van iedereen. Hiervoor zijn nauwkeurigheid, organisatie- en improvisatievermogen, stressbestendig en klantgerichtheid belangrijk. Ik kan goed overzicht houden, en steek graag zelf de handen uit de mouwen. Ik ben een doener!
Default person

Jeugd en jongen ... In combinatie met?

Mijn aanbod is: Kennis van organiseren vele vaardigheden. Mogelijk op zoek naar een leuke klus. In eerste instantie heb ik dit profiel uit algemen interesse ingevuld. Gewwon dus even kijken wat er zoal aan zaken mogelijk is.
Default person

Computerkennis delen met andere mensen

Mijn aanbod is: Het overbrengen van mijn computerkennis op andere mensen die moeite hebben met de hedendaagse automatisering van mobiele telefoon, tablet, laptop of bureau computer. Dit betreft zowel de hardware als de software.
Default person

Sociaal duizenpoot met inleveningsvermogen

Mijn aanbod is: Mijn administratieve opleiding heeft mij voorbereid om een goede en duidelijke administratie bij te kunnen houden. Maar zelf ben ik eigenlijk het meest trots op de vaardigheden die ik in de opvoeding van mijn 2 kinderen met een psychiatrische stoornis heb opgedaan en dat in combinatie met mijn creativiteit zorgen ervoor dat ik een brede interesse heb in de gehele mens en zijn beleving.
Default person

Chauffeur en planner

Mijn aanbod is: Talent, een groot woord. Mijn enige ervaring als vrijwilliger tot nu toe is chauffeur, planner en de nodige werkzaamheden, die dat plannen met zich mee brengt.
Default person

Manusje van alles

Mijn aanbod is: Klussen, helpen, luisteren en er zijn voor wie het nodig heeft.