Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

Jeugd en jongen ... In combinatie met?

Mijn aanbod is: Kennis van organiseren vele vaardigheden. Mogelijk op zoek naar een leuke klus. In eerste instantie heb ik dit profiel uit algemen interesse ingevuld. Gewwon dus even kijken wat er zoal aan zaken mogelijk is.
Default person

Computerkennis delen met andere mensen

Mijn aanbod is: Het overbrengen van mijn computerkennis op andere mensen die moeite hebben met de hedendaagse automatisering van mobiele telefoon, tablet, laptop of bureau computer. Dit betreft zowel de hardware als de software.
Default person

Sociaal duizenpoot met inleveningsvermogen

Mijn aanbod is: Mijn administratieve opleiding heeft mij voorbereid om een goede en duidelijke administratie bij te kunnen houden. Maar zelf ben ik eigenlijk het meest trots op de vaardigheden die ik in de opvoeding van mijn 2 kinderen met een psychiatrische stoornis heb opgedaan en dat in combinatie met mijn creativiteit zorgen ervoor dat ik een brede interesse heb in de gehele mens en zijn beleving.
Default person

Dierverzorger, technisch onderhoud

Mijn aanbod is: Ik ben een gepassioneerd persoon die de natuur en met name dieren een warm hart wil toedragen,verder ben ik zelf een manusje van alles die ook graag zijn handen uit de mouwen steekt.
Default person

Chauffeur en planner

Mijn aanbod is: Talent, een groot woord. Mijn enige ervaring als vrijwilliger tot nu toe is chauffeur, planner en de nodige werkzaamheden, die dat plannen met zich mee brengt.
Default person

Manusje van alles

Mijn aanbod is: Klussen, helpen, luisteren en er zijn voor wie het nodig heeft.