MUSEUM PLUS BUS, speciaal voor mantelzorgers uit de Bommelerwaard

De Museum Plus Bus is een luxe touringcar die iedere werkdag ergens in Nederland een groep kwetsbare ouderen en hun mantelzorgers of begeleiders naar een museum brengt. Het is voor hen vaak niet meer mogelijk om zelfstandig een museum te bezoeken.

 

Op maandag 14 mei 2018 heeft Stichting Welzijn Bommelerwaard de bus gereserveerd speciaal voor mantelzorgers uit de Bommelerwaard. We gaan naar het Joods historisch museum in Amsterdam. Er gaan vrijwilligers mee die de dag begeleiden en ook een rolstoel kunnen duwen.

 

Het Joods Historisch Museum is een fraai en toonaangevend museum, gevestigd in vier monumentale synagogen middenin het Joods Cultureel Kwartier. Er wordt een uniek beeld gegeven van het Nederlandse joodse leven in al haar facetten, toen en nu. Daarnaast zijn er altijd een of twee tijdelijke tentoonstellingen.

 

De Museum Plus Bus biedt het vervoer aan en verzorgt het arrangement. Alleen aan de lunch zijn kosten verbonden: Eur 12,50 per persoon. Rolstoelen en rollators kunnen mee. Scootmobielen kunnen niet mee.

 

Wilt u mee?

U kunt zich opgeven bij Barbara van der Meer, consulent mantelzorg en vrijwillige hulpverlening bij Welzijn Bommelerwaard. Bij voorkeur via de mail: bvandermeer@welzijnbommelerwaard.nl. Telefonisch kan ook via 0418-634231 (in de ochtenduren).

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken