Cursus zicht op evenwicht

Uitnodiging groepscursus Zicht op Evenwicht

Vanaf augustus start ergotherapie Brabantzorg met een nieuwe groepscursus gericht op zelfstandig wonende ouderen die bang zijn om te vallen en als gevolg daarvan activiteiten vermijden. De cursus heet Zicht op Evenwicht, en is ontwikkeld door de Universiteit Maastricht en het Trimbos-instituut. Zicht op Evenwicht is door het RIVM Centrum Gezond Leven gecertificeerd en heeft de beoordeling 'Sterke aanwijzingen voor effectiviteit' ontvangen (meerdere onderzoeken laten positieve resultaten zien).

Meer informatie: www.zichtopevenwicht.nl

Werving deelnemers De eerste cursus ronde gaat vanaf 28 augustus 2017 van start. Bent u Ouder dan 65+, alleenstaand, zelfstandig wonend, met één of meer beperkingen en niet dementerend dan kunt u deelnemen.

Heeft u last van valangst en wordt u hierdoor beperkt in uw bewegingsvrijheid, dan is deze groepscursus een goede mogelijkheid om hieraan te werken.

Kosten De eigen bijdrage voor deelname aan deze cursus kunnen door inzet van de subsidie eenmalig lager gehouden dan gangbaar is. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt voor deze eerste ronde €20 voor een programma van 8 weken waarin één keer per week een groepssessie van 2 uur wordt gegeven.

Aanmelden Aanmelden kan via e-mail: administratief.ondersteunersbkc@brabantzorg.eu Of telefonisch via 06-83646054. Bij aanmelding graag naam, adres, telefoonnummer vermelden.

Lisa van der Pas en Peggy van der Burg

Ergotherapeuten BrabantZorg regio Den Bosch-Bommelerwaard

Stichting Welzijn Bommelerwaard participeert in de werkgroep Valpreventie.

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken