Bang om te vallen? Volg de cursus

Geplaatst op 12 juli 2017 10:53

Uitnodiging groepscursus Zicht op Evenwicht

Vanaf augustus start ergotherapie Brabantzorg met een nieuwe groepscursus gericht op zelfstandig wonende ouderen die bang zijn om te vallen en als gevolg daarvan activiteiten vermijden.  De cursus heet Zicht op Evenwicht en is ontwikkeld door de Universiteit Maastricht en het Trimbos-instituut. Zicht op Evenwicht is door het RIVM Centrum Gezond Leven gecertificeerd en heeft de beoordeling 'Sterke aanwijzingen voor effectiviteit' ontvangen (meerdere onderzoeken laten positieve resultaten zien). Meer informatie: www.zichtopevenwicht.nl

Voor wie De eerste cursusronde gaat vanaf 28 augustus 2017 van start. Mensen die: ouder zijn dan 65 jaar, alleenstaand, zelfstandig wonend, met één of meer beperkingen en niet dementerend kunnen deelnemen.

Het is een goede mogelijk voor mensen met valangst die hieraan willen werken!

Kosten De eigen bijdrage voor deelname aan deze cursus kunnen door inzet van de subsidie eenmalig lager gehouden dan gangbaar is. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt voor deze eerste ronde slechts €20,00 voor een programma van 8 weken, waarin één keer per week een groepssessie van 2 uur wordt gegeven.

Aanmelden Aanmelden kan via e-mail: administratief.ondersteunersbkc@brabantzorg.eu Of telefonisch via 06-83646054. Bij aanmelding graag naam, adres en telefoonnummer vermelden.

Lisa van der Pas & Peggy van der Burg, ergotherapeuten BrabantZorg regio Den Bosch-Bommelerwaard

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken